030 - 606 68 30 Afspraak maken Bezoek showroom

Holtkamp-West op de CamperExpo 2019 in Houten

Met 65% korting naar CamperExpo

Kom naar de CamperExpo van vrijdag 22 maart t/m zondag 24 maart 2019 in Expo Houten (Utrecht) van 10.00 uur tot 17.00 uur. Dat wilt u niet missen!
Met 15.000 échte campervrienden en 100 exposanten is de CamperExpo de meest complete CamperBeurs. Fabrikanten, importeurs, dealers, toeleveranciers, clubs en verenigingen brengen een gevarieerd aanbod. Professionals, liefhebbers en gebruikers delen hun ervaringen en geven tips, informatie en advies.

Breed assortiment campers

CamperExpo biedt schitterende campers van vele merken, nieuw én jong gebruikt. Daarnaast handige accessoires, camperbouw, camperbladen, nieuwste gadgets, deskundig advies, leerzame presentaties en heel veel aanbiedingen. Test e-bikes op het fietsparcours. Tref de mooiste camperplaatsen en bestemmingen in Nederland, Europa en verder. Voor vakantie of weekend weg! 

Ontdek de diverse campermerken

Ontdek vele schitterende merken en modellen zoals Adria, Benica, Bürstner, Carthago, Dethleffs, Hymer, Knaus, Laika, Niesmann & Bischoff en vele anderen. Ook tref je op CamperExpo de Kampeerauto van het Jaar 2019! 

Bezoek de stand van Holtkamp-West

Holtkamp-West is ook vertegenwoordigd op de CamperExpo in Houten. Tijdens de beurs demonstreren wij een selectie campers en geven wij u graag informatie over bestaande en nieuwe campers. Heeft u een caravan of een camper in te ruilen? Vraag dan onze adviseurs op de stand naar de inruilwaarde. Nieuwsgierig? Breng dan zeker een bezoek aan onze stand 112 in hal 1.

Bestel tickets

Wilt u een bezoek brengen aan de CamperExpo beurs? Bestel u kaarten online en gebruik de code HOLTKAMPWEST. U profiteert dan van een korting van maar liefst 65%.

Bestel tickets

Praktische informatie

  • Adres: Meidoornkade 24, 3992 AE, Houten (Utrecht).
  • Expo Houten heeft een groot parkeerterrein. Parkeren bij Expo Houten is gratis. 
  • Komt u met de trein? Vanaf Station Houten brengt de speciale CamperExpo Shuttle Service u gratis direct naar Expo Houten. Uitgang De Molen. Voor aankomst- en vertrektijden openbaar vervoer gaat u naar 9292ov.nl.

Vraag het aan de camper- en caravanspecialist

Aanhef *

Direct contact

Kom gerust naar onze riante showroom in het centraal gelegen Nieuwegein. Dé plek voor het rustig bekijken van nieuwe en jong gebruikte campers en caravans!

030 - 606 68 30maak een afspraak

030 - 606 68 30 contact