030 - 606 68 30 Afspraak maken Bezoek showroom

Financiering voor uw camper of caravan

Twee financieringsmogelijkheden

Vertrouwd financieren en met een veilig gevoel op vakantie

Een caravan of camper is voor de één een grotere investering dan voor een ander. Bij Holtkamp-West is het mogelijk om uw caravan of camper te financieren door een vertrouwde kredietverstrekker. Net als bij het invullen van uw vrije tijd, kiest u zelf de financieringsmogelijkheid die het beste aansluit op uw levensstijl!

Het Camper/CaravanDreams Concept

Het Camper/CaravanDreams Concept is een nieuwe betaalvorm, speciaal ontwikkeld voor de camper en caravan en de eigenaar daarvan. Met dit concept kunnen alle camper, caravanmerken en -modellen worden gekocht en betaald. Zowel nieuwe als gebruikte campers en caravans.

Uw spaargeld als reserve

De grootste kopersgroep wordt gevormd door mensen die er voor kiezen om hun spaargeld als reserve achter de hand te houden. De gehele of gedeeltelijke (ingeval er sprake is van een in te ruilen caravan) investering wordt dan gedaan op basis van het Camper/CaravanDreams concept.

Niet jarenlang wachten

De tweede groep kopers wordt gevormd door mensen die niet jaren lang willen wachten met de aanschaf van de caravan. Zij hebben besloten om de huidige maandelijkse spaarcapaciteit aan te wenden om nu alvast, in plaats van later, de gewenste caravan aan te schaffen op basis van het Camper/CaravanDreams Concept.

Hoe werkt het Camper/CaravanDreams Concept?

U zoekt de camper of caravan van uw voorkeur uit, bepaalt wat u er aan extra's bij wenst aan te schaffen, en u weet wat u mag betalen bij aflevering. Deze betaling mag u in zijn geheel doen vanuit de rekening die zojuist voor u is geopend op basis van het Camper/CaravanDreams Concept. Wenst u de aankoop voor een deel uit eigen middelen te betalen? Dan bent u daar vrij in. De betaling vanuit de zojuist geopende rekening wordt dan minder. Het maandbedrag wordt altijd in overleg met u bepaald en is onder meer afhankelijk van de geplande gebruiksperiode, maar ook afhankelijk van het bedrag dat u straks weer beschikbaar wenst te hebben voor vervanging. Het is dus veelal maatwerk. Hierbij geldt: hoe meer u per maand betaalt, hoe meer u straks weer tot uw beschikking heeft. 

Eerder inruilen of langer houden

Het maakt ons niet uit. U moet doen wat u goed lijkt, en wat u het beste uitkomt. Boetes kent dit concept standaard niet. Eerder inruilen dan gepland? Natuurlijk is dat mogelijk. Op uw maandelijks rekening­overzicht van de bank kunt u aflezen hoeveel geld er voor vervanging beschikbaar is. Als dit voldoende om een interessante deal te doen, moet u dat zeker niet laten. Wenst u langer door te blijven rijden dan gepland? Dan kan dat net zo makkelijk. Uw maandelijkse betalingen gaan dan ook langer door, het beschikbare bedrag voor vervanging groeit dan ook wat langer dan gepland.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de financieringsmogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom, stel uw vraag via het onderstaande contactformulier of bel direct 030 - 606 68 30.

Even uw voordelen op een rij:

 • U bepaalt zelf de verwachte periode van gebruik.
 • U bepaalt zelf of u uw eigen geld wilt inbrengen.
 • U bepaalt zelf uw maandbedrag.
 • U bepaalt zelf welke bedrag u straks voor vervanging beschikbaar wenst te hebben.
 • U bepaalt ook zelf of u de waarde van uw in te ruilen caravan in contanten wenst te ontvangen, of wenst in te brengen in dit concept. U verlaagt daarmee uw maandbedrag.
 • Uw camper of caravan wordt op uw naam gezet en is direct uw volledige eigendom.
 • Extra accessoires opnemen in dit concept? Alles is mogelijk.
 • Rente is onderdeel van dit concept en standaard variabel. Wenst u deze rente vast te zetten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
 • Het maandbedrag is een vast bedrag per maand.
 • Boetes kent dit concept standaard niet.
 • U bepaalt zelf wanneer u weer wenst te vervangen. Inruilen wanneer het ú schikt dus.
 • Betalingsbescherming is standaard inbegrepen in dit concept.

Direct contact

Kom gerust naar onze riante showroom in het centraal gelegen Nieuwegein. Dé plek voor het rustig bekijken van nieuwe en jong gebruikte campers en caravans!

030 - 606 68 30maak een afspraak

Vraag het aan de camper- en caravanspecialist

Aanhef *
030 - 606 68 30 contact