030 - 606 68 30 Afspraak maken Bezoek showroom

Trigano Silver hefdakcaravans

Nieuwe en jong gebruikte Trigano Silver hefdakcaravans

Dé Trigano Silver specialist van Nederland

Holtkamp-West is als officiële importeur en verkooppunt de specialist in Trigano Silver hefdakcaravans. Met een groot aanbod van Trigano Silver modellen geven wij u passend advies welke hefdakcaravan het beste bij u past. Ook kunt u bij ons terecht voor vakkundig onderhoud en reparaties. Bovendien zorgen wij voor montage van de diverse inbouwaccessoires.

Hefdakcaravans voor alle vakanties

De verschillende modellen van Trigano Silver maken dit merk geschikt voor zowel de onervaren als de ervaren caravangebruiker. Het Franse topmerk heeft hefdakcaravans met ieder een aparte indeling, uitrusting en afmeting. Dit zorgt ervoor dat u voor elk type vakantie een Trigano Silver kunt vinden, zoals korte vakanties met veel tussenstops, lange vakanties vol luxe of vakanties voor de avonturiers.

Bijna alle Trigano Silver 2018 modellen in de showroom

Op een enkeling na hebben we alle Trigano Silver hefdakcaravans uit het nieuwe modeljaar 2018 binnen! Kom langs in onze showroom te Nieuwegein, onze Trigano-specialisten laten u graag de nieuwe collectie zien.

Bekijk ons actuele aanbod caravans

De voordelen van een Trigano Silver hefdakcaravan:

  • Gebruiksvriendelijk en comfortabel
  • Compacte afmetingen
  • Past in de meeste garages
  • Voordelig bij tolwegen
  • Ruime opbergruimtes

Direct contact

Kom gerust naar onze riante showroom in het centraal gelegen Nieuwegein. Dé plek voor het rustig bekijken van nieuwe en jong gebruikte campers en caravans!

030 - 606 68 30maak een afspraak

Vraag het aan de camper- en caravanspecialist

Aanhef *
030 - 606 68 30 contact